RÅD OG VEJLEDNING

Hvis dit primære mål er at reducere dit elforbrug og opnå besparelser, kan et solcelleanlæg uden batteri være en omkostningseffektiv løsning.


Der er mange der tror at en løsning med batteri altid er det rigtige, og derfor er det ofte vigtigt for os at få kontakt til vores kunder, for at afdække deres behov, og forbrug - for at kunne vejlede mod det bedste og mest økonomiske valg.


Hvis man har et lavt forbrug, og ikke opvarmer sit hus med el, kan en løsning uden batteri være den rigtige løsning for dig. Ofte er elprisen højest i timerne 17.00 til 21.00, hvor det kan være en stor fordel at have lagret strøm. 

Dog er det altid fordelagtigt at kende sit forbrug, når man skal vurdere om et batteri er det rigtige valg.


Hvordan ser fremtiden ud?

HVis I allerede på nuværende tidspunkt ved at der skal købes varmepumpe, elbil eller andet der vil forøge forbruget, er dette altid vigtigt at have med i overvejelserne når man kigger på solcelleanlæg.


Er du i tvivl? Så ring til os, eller send en mail, vi vil altid gerne rådgive vores kunder mod den helt rigtige løsning.Anlæg uden batteri

Hvornår skal du vælge et anlæg uden batteri?

Ønsker du rådgivning omkring dit køb af solecelleanlæg er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter den optimale løsning af solcellepaneler, inverter og batteri ud fra dine muligheder og dit forbrug. 

Vi henviser også til Sparenergi's side med vejledning omkirng solcelleanlæg før/under/efter køb.